سیب ( زرد، گلاب ،قرمز ، سبز)
سیب درختی از گروه گلسرخیان است که میوه ای شیرین و گوشتی است که در سراسر دنیا کاربرد دارد.
درخت سیب بومی آسیای مرکزی است. در آن منطقه گونه وحشی شیب که مالوس سیورسی است یافت می شود.
سیب اهمیت مذهبی و اساطیری دارد و در ایران نیز در هفت سین هنگام نوروز استفاده می شود.
ارتفاع درخت سیب حدودا به ۶ الی ۹ متر می رسد. هنگام کاشت درخت سیب باید به اندازه و شکل و تراکم شاخه ها با انتخاب ساقه زیرزمینی و روش برش آن توجه شد.
درخت سیب دارای برگ های سبزرنگ و تخم مرغی شکل ساده با حاشیه های دندانه دار است که زیر خود کرک دارند.
درخت سیب ۴ نوع شاخه دارد اعم از لامبورد ، سیخک ، نرک و براندی.
انواع سیب
*سیب زرد
*سیب قرمز
*سیب سبز فرانسوی
*سیب گلاب
*سیب تو سرخ
شمشاد سبز
کاربرد: تزئین حاشه های گلکاری، دیوار سبز، فرم دهی، جدا کننده کوتاه پیاده رو ها و حاشیه راه ها، میتوان به صورت گلدانی نیز از آن نگهداری کرد.
توضیح در مورد شمشاد نعنایی سبز: این درختچه دارای برگ های کوچک و سبز یشمی تیره شبیه شمشاد جنگلی دارد پا کوتاه و بسیار متراکم است.
تکثیر و ازدیاد: ازدیاد از طریق قلمه چوب سخت به سادگی انجام میشود
هرس: هرس پذیری و قابلیت شکل دهی فوق العاده ای دارد و سالانه به زیبایی آن افزوده می گردد.
شمشاد طلایی
شمشاد طلایی
درختچه سربالا، شاخ های فشرده، برگ های بزرگ چرمی، بیضی شکل، براق، سبز تیره، گلهای زرد، در تابستان گلهای سبز، سفید کوچک، دنبالشان میوه های گرد و صورتی ظاهر می گردد.
<p>نام فارسی: شمشاد ابلق
نام علمی: Euonymus japonica var aurea – variegata
نام انگلیسی: Gold spot Euonymus
نوع گیاه: درختچه
ارتفاع: 300 – 150 سانتی متر
گستردگی: 180 سانتی متر
نیاز نوری: آفتاب کامل, سايه آفتاب
<strong>شرایط محیطی: اقلیم گرم، خاک مرطوب
کاربرد: تزئین حاشه گلکاری، دیوار سبز، فرم دهی
شمشاد طلایی
می توانید از شکل خاص این شمشاد استفادههای متفاوتی بکنید.
مثلا آن را به عنوان یک حصار کوتاه پرورش دهید و یا با آن باغچه خود را به قسمتهای مختلفی تقسیم کنید.
فضای کافی برای رشد آن در نظر بگیرید، چون اگر آن را هرس نکنید می تواند حتی بیش از 20 متر هم رشد کند!
شمشاد رونده متعلق به آسیاست.
به نگهداری خاصی نیاز ندارد و در عین حال سبزی و شادابی زیبایی را به محیط هدیه می کند.
ما عاشق برگهای سبز رنگ، براق و محکم آن هستیم، حتی گاهی ردی از سبز نئونی هم بر روی آنها دیده میشود که زیبایی آن را چند برابر میکند.
در بهار، شکوفه های سفید رنگ بر روی آن ظاهر میشوند که به مرور زمان به میوه تبدیل میشوند. البته آنها را نخورید چون خوراکی نیستند.