انجیر را از تیره توت ها و از جنس فیکوس می دانند.
انجیر به این دلیل که بومی مدیترانه است، آب و هوای گرم را بیشتر دوست دارد،
اما با این حال در مناطق شمالی هم رشد می کند.
این درخت برگ های پهن و کرکدار با شیار عمیق دارد.
درختی خزان پذیر است، طوریکه با شروع فصل پاییز برگهای سبز رنگ این گیاه به رنگ زرد و نارنجی تغییر میکند و در نهایت میریزد.
این درخت در اصل بومی مناطقی از آسیای جنوب غربی و خاورمیانه است.
درخت انجیر ریشه آنچنان عمیقی ندارد، ولی بعضی درختان انجیر ریشه هایشان به طرز عجیبی عمیق است.
گرده افشانی انجیر را نوعی زنبور عسل که از یک شیار کوچک وارد دانه میوه می شوند صورت می گیرد.
درختان انجیر میوه را روی شاخه می سازند، البته گونه های نادری از درختان انجیر میوه را روی ساقه نیز می سازند.
میوه درخت های انجیر وحشی ارزش تجاری ندارند و زنبور انجیر در میوه این درختان زمستان را می گذرانند.
شما میتوانید اطلاعات تکمیلی را از مقاله درخت انجیر به دست بیاورید
توت 5 تا 10 ساله
توت 5 تا 10 ساله
شرایط محیطی رشد درخت توت:
درخت توت برای رشد و باردهی مناسب نیاز به شرایط محیطی مطلوب دارد.
ارتفاع:
ارتفاع درخت توت بسته به شرایط اقلیمی و محیطی رشد بین 10 تا 25 متر است.
نور:
گیاهی آفتاب دوست به شمار می رود که روزانه به 6 تا 8 ساعت نور خورشید نیاز دارد که در برابر سایه نیز مقاوم است و به رشد خود ادامه می دهد.
دما:
دمای مناسب برای رشد این گیاه 15 تا 30 درجه سانتی گراد است.
خاک:
درخت توت در گستره وسیعی از خاک های سبک و شنی، متوسط و لومی، سنگین و رسی رشد می کند که خاک مورد کشت این گیاه باید از زهکشی مناسبی برخوردار باشد تا گیاه بتواند رشد کند که دارای ریشه به نسبت عمیقی است.
به 7 ساله
پرورش درخت به
درخت به از خانواده درختان سیب ، اما نسبت به درخت سیب مقاومت کمتری نسبت به سرمای زیاد دارد، زمانی که اقدام به کاشت درخت به می کنید ۴ الی ۵ سال بعد از کاشت شروع به میوه دهی می کند. میوه به کاربرد زیادی در صنعت آشپزی دارد، میوه آن در تهیه انواع خورش ها، غذاها، شیرینی جات و تهیه مربا کاربرد فراوانی دارد، جدا از تمام استفاده هایی که از میوه این درخت می شود، خود به دارای خواص بی نظیری برای بدن است به همین دلایل درخت به می تواند جزء بهترین درختان میوه باشد که شما اقدام به کاشت آن می کنید.سیب زرد 5 تا7 ساله
سیب از تیره گلسرخیان و از زیرتیره پوموایده می باشد
.ازدرختان مناطق متعدل سرد بشمار می آید
ومی تواند سرما35الی40درجه سانتی گراد راتحمل کند
.سرمایی سیب درحدود1000-1600درجه سانتی گرادمیباشد
ودرمناطقی که دارای زمستان های گرم خوب عمل نمی آید
دردوماه آخر رسیدن این میوه شب های خنک مناسب بوده
ودر غیراین صورت میوه ها ازرنگ کدر وبافت سست برخوردار میشوندوطعم مزه مطلوب حاصل نخواهدشد
.اکثرارقام سیب خود ناباروربوده ونیازبه ارقام گرده زادارد.