هلو(زعفرانی-هلو دیر رس-کاردی)
هلو، میوه ایست که در مناطق گرمسیری هر دو نیم کره یافت میشود.
این میوهی خوشمزه بصورت تازه، همراه با صبحانه، پخته بصورت دسر، مربا، پای، مارمالاد، آبمیوه و در بسیاری غذاها و شرینیها مورد استفاده قرار میگیرد.
بهترین هلو؛ غنی از ویتامین A است.
منشأ این میوه از کشور چین است که بعداً به نقاط مختلف جهان منتقل شد.
شما میتوانید در مقاله نهال هلو اطلاعات کاملی از این نهال کسب نمایید.
گوشت این میوه به رنگ سفید، کرم است
و هستهای با پوست سخت در میان آن وجود دارد
که در برخی انواع هلو به راحتی از گوشت جدا شده و برخی دیگر به سختی چسبیدهاند.
پوست هلوی رسیده ضعیف و کرکدار است.
انواع هلو
*هلو هسته جدا پیش رس
*هلو فرانسوی دیر رس
*هلو انجیری